5 MOTIVE SĂ PARTICIPI LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI, 2-4 MARTIE 2018
1. Primul târg imobiliar al anului dictează tendințele: alfă ce proiecte rezidențiale vor fi lansate în 2018, ce zone se modernizează și beneficiează de noi investiții!

2. Ajuns la a patra ediție, Salonul Imobiliar București a devenit cel mai amplu eveniment de profil, cu peste 100 de ansambluri noi rezidențiale, precum și o bogată ofertă de locuințe din piața veche (construite anterior anului 2000). Dintr-o simplă vizită poți vedea cea mai mare ofertă imobiliară din București într-un singur loc. În plus, beneficiezi de servicii intregate – poți găsi aici oferte pentru mobilarea locuinței, asigurări sau finanțare bancară.

3. Profită de promoțiile dezvoltatorilor: locuri de parcare gratuite, mobila de bucătărie inclusă în preț sau discount-uri pentru anumite locuințe – sunt doar câteva dintre ofertele cu care expozanții noștri se vor prezenta!

4. Bifează ”Particip” sau ”Going” la evenimentul de pe facebook și beneficiezi de intrarea gratuită!

5. Te așteptăm cu șampanie, baruri mobile, zone speciale de fumători, drive-test, masaj & relaxare și parcare dedicată. Totul, ca experiența alegerii viitorului tău cămin să fie una cât mai plăcută și să poți căuta prin toate ofertele și promoțiile dezvoltatorilor și agenților prezenți în cadrul salonului.


Accesul vizitatorilor se face din Piața Constituției, la intersecția Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite.

Programul de vizitare este următorul:

- vineri, între 12.00- 19.00, ultima oră de intrare - ora 18.00,
- sâmbătă între 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare - ora 18.00,
- duminică între 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – ora 17.00.


Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.