CUM NE DECORĂM CASELE ÎN 2018: TENDINȚE DE AMENAJARE DE LA DELTA STUDIO
Pe 2 martie ia startul la Palatul Parlamenului primul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București. Evenimentul adună în același loc cea mai mare ofertă imobiliară, precum și servicii adiacente: design interior, finanțări bancare sau asigurări.
Delta Studio, una dintre cele mai mari companii românești de amenajări interioare, te așteaptă la SIB cu sfaturi și idei pentru proiecte de design interior. Specialiștii companiei anticipează 5 tendințe majore în amenajări interioare pentru 2018:
1. Culori curajoase
Anul 2018 nu va privilegia nuanțele neutre, fiind unul îndrăzneț – nuanțe de roșu, albastru intens și mov vibrant se vor regăsi în interioarele noastre. Nuanța desemnată de Pantone – Ultra Violet – este provocatoare și misterioasă, emanând originalitate, gândire vizionară și noi descoperiri. Firește, tonurile neutre vor continua să se regăsească în amenajările de interior, însă vom vedea un procent tot mai mare de nuanțe intense.
2. Stilul eclectic
Este preferatul designerilor de ani buni, deoarece permite mixarea de elemente diverse, ce creează decoruri pline de personalitate. Se va manifesta ca fuziune de clasic și industrial, prin corpuri de iluminat, mobilier cu elemente metalice, finisaje cu alură vintage. Inserarea de obiecte recuperate are un impact puternic într-o amenajare, acestea având o poveste proprie. În plus, folosirea unor elemente vintage creează o atmosferă originală.
3. Plăci ceramice mici
Se vor folosi plăci ceramice mici, în format cărămidă, ce pot fi montate în stil Chevron pentru o notă originală. Și gresia hexagonală este în tendințe, din nou montajul inedit făcând diferența.
4. Elemente vegetale
O altă tendință care se menține în preferințe și anul acesta este invitarea naturii în interior, fie prin imprimeuri și țesături, fie prin plante și materiale naturale. Folosirea nuanțelor de verde într-o amenajare de interior transmite liniște și echilibru.
5. Accente Metalice

Și în 2018, accentele metalice de auriu, argintiu, bronz-rose și cupru personalizează spațiile și le aduc o notă sofisticată. O hotă decorativă cu finisaj cupru, de exemplu, va transforma complet un spațiu minimalist.


La Salonul Imobiliar București participă cei mai importanți dezvoltatori imobiliari, precum și cele mai mari companii de consultanță și intermediere imobiliară, cu un total de peste 100 de proiecte imobiliare, precum și oferte de locuințe din piața veche și apartamente la închiriat.

25.02.2018
Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.