Hagag Development Europe lansează H Pipera Lake, aducând un plus de valoare zonei de Nord a Bucureștiului
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își prezintă cel mai mare proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul Salonului Imobiliar București. H Pipera Lake va fi construit pe o suprata de teren de 57.000 mp, însumând aproximativ 120.000 mp de apartamente.

Orientarea spre inovație și ambiția de a livra proiecte rezidențiale bine structurate, filozofia arhitecturală modernă și anii de experiență în tranzacții imobiliare internaționale ale dezvoltatorului transformă H Pipera Lake într-unul dintre reperele cheie ale zonei.

Din dorința de a oferi un stil de viață premium viitorilor locatari, s-a optat pentru o configurație variată a apartamentelor. H Pipera Lake va fi materializat în 17 clădiri cu un regim de intaltime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere și peste 1.600 de locuri de parcare. Accentul este pus pe calitate, toate unitățile beneficiind de compartimentare inteligentă, finisaje premium, încălzire în pardoseală, dar și grădini private pentru apartamentele de la parter.

Prima fază a proiectului va fi finalizată în a doua jumătate a anului 2019 și va livra 390 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 55 mp și 97 mp, dispuse în 5 clădiri (P+6E+7R).
Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.