La Gloire participă la Salonul Imobiliar București
Un fond de investiții românesc cu capital privat dezvoltă ansambluri rezidențiale în zona de nord, sub umbrela brandului ”La Gloire”.
Primul proiect demarat este pe strada Vlad Țepeș, adiacentă Bvd Pipera, într-o zonă de vile liniștită, sigură, verde, la câțiva metri distanță de stația de autobuz, Carrefour Pipera și de BRD Pipera. Cuprinde 31 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, cu parcare subterană și două lifturi, cu grădini private la parter și cu terase foarte mari, utilizând în mod inteligent spațiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafata ansamblului, fiind adaptat stilului de viaţă modern.
Arhitectura contemporană,structura de rezistență antiseismică, pre-echiparea cu console pentru aparatele de aer condiționat sunt doar câteva dintre beneficiile acestui ansamblu rezidențial, cu termen de finalizare octombrie 2018.

Caută standul La Gloire din cadrul primului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, ce va avea loc între 2 și 4 martie la Palatul Parlamentului.

1.02.2018
Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.