Triplea Residence vine la Salonul Imobiliar București
Triplea Residence te așteaptă la Salonul Imobiliar București, între 2 și 4 martie cu o nouă ofertă imobiliară: garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere foarte spațioase, cu termen de finalizare in vara aceasta.
Apartamentele sunt foarte spațioase și luminoase, comparativ cu alte proiecte rezidențiale, astfel că garsonierele au 40 mp utili, iar cele cu doua camere au peste 63 mp utili. Accesul este foarte facil, având în apropiere centre comerciale precum Kaufland, mall-urile Plaza şi Afi Cotroceni, Parcul Brâncuşi şi Drumul Taberei, şcoli şi grădiniţe.
Poziţionat într-un cartier de vile, Triplea Residence este foarte aproape de toate tipurile de mijloace de transport în comun, la doar 5 minute de mers pe jos de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței.
Atenţia şi interesul acordat detaliilor, de la proiectul de rezistență, compartimentarea foarte eficientă a spaţiilor până la finisajele de calitate fac din acest ansamblu rezidenţial căminul pe care şi-l poate dori orice persoană care ştie să aprecieze calitatea, dar şi o investiţie ideală într-un proiect sigur. Cea mai ieftină garsonieră este de 42.900 Euro +TVA, apartamentele cu doua camere pornesc de la 65.900 Euro+TVA, iar cele de trei camere pornesc de la 79.900 Euro+TVA.
Pentru participanții la Salonul Imobiliar, Triplea Residence a pregătit prețuri promoționale.
Pentru detalii suplimentare și stabilirea de vizionări apelați numărul de telefon 0799.945.262 sau intrați pe site-ul www.triplea-residence.ro.
Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.