PESTE 8.000 DE PERSOANE AU VIZITAT SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI
8.300 de vizitatori au trecut pragul primului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, care a avut loc week-endul trecut la Palatul Parlamentului.
INVESTIȚII DE PESTE 100 MILIOANE EUR ÎN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITĂȚI REZIDENȚIALE, PREZENTE ÎN PREMIERĂ LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI
Noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente vor fi prezente în premieră la ediția a șasea a Salonului Imobiliar București, care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului. Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei.
IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR @SIB
Impact Developer & Contractor este dezvoltatorul imobiliar cu experiență de 28 de ani pe piață, care se bucură de încrederea clienților săi. Prezența la Salon Imobiliar București dovedește interesul de a intra în contact direct cu cei interesați de achiziția unui apartament.
AQUA CITY VINE LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI!
AQUA CITY este singurul cartier din România cu apa de izvor la robinet. Situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, are acces direct din Soseaua Giulești și reprezintă un centru urban dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.
AppTown North - Locuinta ta in nordul Bucurestiului!
APPTOWN PROPERTY prezinta AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuire in nordul Bucurestiului. Amplasat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Pipera, pe Bd-ul. Pipera nr 1-2E, accesul se realizeaza cu usurinta din si inspre orice locatie din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun.
CE TIP DE APARTAMENTE ȘI ZONE SUNT LA MARE CĂUTARE ÎN 2019?
Pe 1 martie ia startul, la Palatul Parlamentului, primul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, unde cei mai importanți dezvoltatori și cele mai mari agenții își expun noua ofertă imobiliară din 2019, cu peste 100 de proiecte participante. APARTAMENTELE CU DOUĂ ȘI TREI CAMERE, CELE MAI CĂUTATE Cele mai căutate apartamente rămân cele cu două și trei camere.
Principalele concluzii în urma Salonului Imobiliar
Aproximtiv 8.800 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului.  Odată cu noile proiecte lansate la SIB se remarcă interesul dezvoltatorilor pentru produse ce oferă o calitate superioară a locuirii, cu numeroase facilități, dar și evenimente gândite pentru rezidenți.
Euro Bank Property Services aduce la SIB patru proiecte rezidențiale
Euro Bank Property Services participă la Salonul Imobiliar cu patru proiecte rezidențiale: Nord City Pipera, Zizin Residence Vitan, Opal Residence și Nefeli Residence Năvodari. Ansamblul rezidențial Nord City este finalizat și se află în zona Pipera, Porsche Nord, zona cu cea mai puternică dezvoltare din ultimii ani.
SALONUL IMOBILIAR ÎNCEPE VINERI, 7 SEPTEMBRIE LA BUCUREȘTI. ULTIMELE FONDURI PRIMA CASĂ DISPONIBILE
Vineri, 7 septembrie, începe la Palatul Parlamentului Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg de profil, ajuns la a cincea ediție.
ATRIA URBAN RESORT ÎȘI LANSEAZĂ OFERTA COMERCIALĂ LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI
Străulești Lac Alfa SA, companie deținută de SIF Moldova și Cityring Property anunță dezvoltarea unui proiect rezidențial de proporții, totalizând 1.400 de apartamente, ce urmează să fie dezvoltat în patru faze până în 2023, cu o valoare de peste 100 milioane de EUR.
TOP 5 AL CELOR MAI CĂUTATE ZONE DE STUDENȚI ÎN BUCUREȘTI
Septembrie este luna de foc pe piața chiriilor din București, dat fiind numărul mare de studenți care vin din provincie în Capitală pentru noul an universitar. Având în vedere stocul limitat al căminelor universitare – atât cel public cât și cel privat, cererea se îndreaptă către garsoniere din zone strategic poziționate față de nevoile chiriașilor.
CÂT COSTĂ CONSTRUCȚIA UNEI CASE DE LA ZERO ÎN 2018?
Iată cum se conturează bugetul pentru construcția unei case de la zero și ce costuri trebuie să aibă în vedere cei care vor să facă mutarea de la apartament la casă pe pământ.
H Pipera Lake - aproape de tot ceea ce contează
Lansat în luna martie a acestui an, H Pipera Lake, unul dintre cele mai ambițioase ansambluri rezidențiale din zona Pipera și cel mai mare proiect rezidențial pe care Hagag Development Europe îl dezvoltă în România, revine în cadrul Salonului Imobiliar București. Complexul de locuințe va beneficia de o suprafață de teren de 57.500 mp, peste 120.
Cityland aduce o bogată ofertă rezidențială la SIB
Cityland aduce șapte proiecte imobiliare la ediția de toamnă a Salonului Imobiliar București. Dristor Apartments Dristor Apartments este cel mai nou proiect rezidential din zona Dristor,amplasat la 300 m de statia de metrou Dristor, 1 km de Parcul Titan si mall Park Lake Plaza, cu acces usor catre orice punct al orasului. Imobilul D+P+4E, include 72 de apartamente cu 2 si 3 camere.
CARTIERUL SOLAR livreaza catre clienti 174 apartamente pana la finalul lunii iulie
CARTIERUL SOLAR livreaza catre clienti 174 apartamente pana la finalul lunii iulie, finalizeaza construirea a 261 apartamente pana la finalul lunii septembrie si a altor 118 apartamente pana la finalul lunii decembrie 2018, un total de 553 de apartamente construite.
Concluzii în urma primului târg imobiliar al anului: CREȘTEREA PREȚURILOR APARTAMENTELOR VECHI ÎNCEPE SĂ ÎNCETINEASCĂ, PE FONDUL CREȘTERII ACCELERATE A OFERTEI DE LOCUINȚE NOI
București, 5.03.2018 – Peste 10.000 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, primul târg de profil din acest an, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului. SIB este singurul eveniment din piață unde sunt expuse atât oferte din ansambluri noi, cât și de pe piața veche.
Nouă ofertă la SIB: loturi de teren pentru case de vacanță în apropiere de București
Ansamblul Intrarea cu Tei, un proiect rezidential de loturi de teren pentru case de locuit sau de vacanta este situat intr-o zona linistita inconjurata de copaci si livezi de pomi fructiferi, la 20 km de Bucuresti spre Targoviste. Complexul este dispus pe 6 strazi si este format din loturi cu suprafete intre 450-850 mp.
Salonul Imobiliar București, PRIMUL TÂRG IMOBILIAR DE LA APROBAREA PROGRAMULUI PRIMA CASĂ
Vineri, 2 martie, ia startul Salonul Imobiliar București, primul târg de la aprobarea programului Prima Casă, unde cei interesați își pot găsi o locuință dintr-o bogată ofertă: peste 100 de ansambluri noi rezidențiale, precum și apartamente de pe piața veche, inclusiv în chirie.
Eurobank Property Services participă la SIB cu oferte imobiliare atractive
Eurobank Property Services, furnizorul de servicii imobiliare al Eurobank Group în România, participă la ediția de primăvară a Salonului Imobiliar București cu oferte imobiliare atractive: apartamente cu 2 și 3 camere într-un proiect nou construit din nordul Bucureștiului, vile cu design contemporan în zona Balotești precum și case de vacanță pe litoral, în Mamaia.
Cityland promovează 12 proiecte rezidențiale la SIB
Cityland, agenție imobiliară specializată în tranzacționarea de proprietăți în ansambluri rezidențiale noi, expune în cadrul ediției de primăvara a SIB 12 proiecte rezidențiale, localizate în zone centrale și semi-centrale din București. 1.
« | 1 | 2 | 3 | 4 | »
Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.