"Vă felicităm pentru reușita Salonului Imobiliar și vă transmitem că dorim să fim prezenți în cadrul lui și la următoarea ediție!"
Alina Goia, Citadela - Tineretului Residence
 
"Doresc sa va multumesc personal in numele meu si al Companiei REALPRO pentru modul exemplar in care ati organizat prima editie a Salonului Imobiliar Bucuresti! "
Dan A. Negulescu, Real Pro
 
"A fost foarte, foarte frumos! "
Alina Verdeata, Managing Partner Coldwell & Banker
 
"Felicitari pentru prima editie!"
Daniel Crainic, Head of Marketing & Communications
 
"Multumim pentru ca ne-ati implicat ca si expozanti la editia de anul acesta a Salonului imobiliar Bucuresti. "
Raluca Stroe, Coordonator Marketing Ford Roadhill Automative
 
"Vreau sa va felicit pentru organizarea salonului imobiliar. Am primit numai feedbackuri pozitive de la dezvoltatorii cu care am discutat: organizarea excelenta, locatie excelenta, conditii de desfasurare excelente, multi vizitatori, super ideea cu scannerele, faptul ca le-ati dat bazele de date, cam tot."
Alina Aioanei, Sales Manager Imobiliare.ro
 
"In primul rand vreau sa multumesc in numele meu personal, dar si al echipei de vanzari a Cartierului Solar pentru modul profesionist in care echipa voastra a organizat Salonul Imobiliar."
Adrian Rus, Director Marketing si Vanzari, Cartierul Solar
 
"Inca de la prima intalnire cu organizatorii SIB, am fost absolut convins de faptul ca piata romaneasca are nevoie de un astfel de eveniment. De aceea, The Concept, a devenit partenerul oficial al SIB, sustine evenimentul si il recomanda, cu tarie, tuturor jucatorilor din piata. "
Daniel Tudor, CEO The Concept
 
"Salonul Imobiliar Bucuresti prezinta cadrul ideal pentru a maximiza rezultatul afacerilor imobiliare din Romania si a afla noutati din media de specialiate. Revista Real Estate vine in sprijinul Salonului Imobiliar Bucuresti printr-un parteneriat media de exceptie."
Leon Arhire, CEO Real Estate Magazine
 
"Este prima expozitie organizata in Romania care se ridica la nivelul celor internationale precum MIPIM, Expo Real, SIOR. Calitatea serviciilor oferita scoate in evidenta experienta organizatorilor privind organizarea de evenimente. "
Andrei Botis, MRICS
 
"Idea organizarii unui Salon Imobiliar este una benefica industriei si o sustinem 100%, fiind convinsi ca impreuna vom propune o alternativa puternica si in ton cu tendintele imobiliare actuale."
Octavian Trofin, Operations Director in cadrul Colliers International
 
Copyright © 2019 Salonul Imobiliar Bucuresti.