salonulimobiliarbucuresti.ro Web analytics

 

Dezabonare

    Daca doriti sa nu (mai) primiti mesaje informative si promotionale legate de evenimentele organizate, produsele si serviciile furnizate de catre operator si expozanti sau daca aveti orice fel de cereri legate de modul de prelucrare si de protectie a datelor personale, va rugam sa transmiteti o solicitare responsabilului cu protectia datelor, pe adresa de email lucian.bagia@bagia.ro, care va proceda la solutionarea cat mai rapida a solicitarii, cu respectarea  insa a termenului de o luna prevazut de dispozitiile art. 12 alin. 3 teza I GDPR

  Pentru a scurta procesul destul de indelungat al identificarii bazei/bazelor de date in care ati fost inregistrat si a datelor personale pe care le-ati furnizat, va rugam sa aveti amabilitatea sa ne comunicati la ce editie a evenimentului ati participat (ex. Salonul Imobiliar Bucuresti noiembrie 2019) si cel putin adresa de email si numarul de telefon pe care le-ati furnizat cu acea ocazie.

 

    Din considerente legate de protectia datelor personale, va rugam ca informatiile de mai sus sa ni le comunicati fie printr-un email criptat (parolat), fie intr-un document/arhiva parolat/a atasat unui mesaj email necriptat (neparolat), urmand ca parola sa ne-o transmiteti separat, pe alt canal de comunicare, respectiv pe SMS sau WhatsApp la numarul de telefon 0722.358.392.