salonulimobiliarbucuresti.ro Web analytics

Stiri | Salonul Imobiliar Bucuresti

Atria Urban Resort vine la Salonul Imobiliar București

Atria Urban Resort, proiectul rezidențial din sectorul 1, de lângă mall-ul Colosseum, participă la Salonul Imobiliar București între 22-29 noiembrie 2019.

INVESTITII DE PESTE 100 MILIOANE EUR IN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITATI REZIDENTIALE, PREZENTE IN PREMIERA LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

Noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente vor fi prezente în premieră la ediția a șasea a Salonului Imobiliar București, care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului. Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei.

APPTOWN NORTH - LOCUINTA TA IN NORDUL BUCURESTIULUI!

APPTOWN PROPERTY prezinta AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuire in nordul Bucurestiului. Amplasat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Pipera, pe Bd-ul. Pipera nr 1-2E, accesul se realizeaza cu usurinta din si inspre orice locatie din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun.

EURO BANK PROPERTY SERVICES ADUCE LA SIB PATRU PROIECTE REZIDENTIALE

Euro Bank Property Services participă la Salonul Imobiliar cu patru proiecte rezidențiale: Nord City Pipera, Zizin Residence Vitan, Opal Residence și Nefeli Residence Năvodari. Ansamblul rezidențial Nord City este finalizat și se află în zona Pipera, Porsche Nord, zona cu cea mai puternică dezvoltare din ultimii ani.

TOP 5 AL CELOR MAI CAUTATE ZONE DE STUDENTI IN BUCURESTI

Septembrie este luna de foc pe piața chiriilor din București, dat fiind numărul mare de studenți care vin din provincie în Capitală pentru noul an universitar. Având în vedere stocul limitat al căminelor universitare – atât cel public cât și cel privat, cererea se îndreaptă către garsoniere din zone strategic poziționate față de nevoile chiriașilor.

CITYLAND ADUCE O BOGATA OFERTA REZIDENTIALA LA SIB

Cityland aduce șapte proiecte imobiliare la ediția de toamnă a Salonului Imobiliar București. Dristor Apartments Dristor Apartments este cel mai nou proiect rezidential din zona Dristor,amplasat la 300 m de statia de metrou Dristor, 1 km de Parcul Titan si mall Park Lake Plaza, cu acces usor catre orice punct al orasului. Imobilul D+P+4E, include 72 de apartamente cu 2 si 3 camere.

NOUA OFERTA LA SIB: LOTURI DE TEREN PENTRU CASE DE VACANTA IN APROPIERE DE BUCURESTI

Ansamblul Intrarea cu Tei, un proiect rezidential de loturi de teren pentru case de locuit sau de vacanta este situat intr-o zona linistita inconjurata de copaci si livezi de pomi fructiferi, la 20 km de Bucuresti spre Targoviste. Complexul este dispus pe 6 strazi si este format din loturi cu suprafete intre 450-850 mp.

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI IA STARTUL PE 22 NOIEMBRIE ȘI ADUNĂ CEA MAI MARE OFERTĂ REZIDENȚIALĂ: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg de profil, ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR @SIB

Impact Developer & Contractor este dezvoltatorul imobiliar cu experiență de 28 de ani pe piață, care se bucură de încrederea clienților săi. Prezența la Salon Imobiliar București dovedește interesul de a intra în contact direct cu cei interesați de achiziția unui apartament.

CE TIP DE APARTAMENTE SI ZONE SUNT LA MARE CAUTARE IN 2019?

Pe 1 martie ia startul, la Palatul Parlamentului, primul târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, unde cei mai importanți dezvoltatori și cele mai mari agenții își expun noua ofertă imobiliară din 2019, cu peste 100 de proiecte participante. APARTAMENTELE CU DOUĂ ȘI TREI CAMERE, CELE MAI CĂUTATE Cele mai căutate apartamente rămân cele cu două și trei camere.

SALONUL IMOBILIAR INCEPE VINERI, 7 SEPTEMBRIE LA BUCURESTI. ULTIMELE FONDURI PRIMA CASA DISPONIBILE

Vineri, 7 septembrie, începe la Palatul Parlamentului Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg de profil, ajuns la a cincea ediție.

CAT COSTA CONSTRUCTIA UNEI CASE DE LA ZERO IN 2018?

Iată cum se conturează bugetul pentru construcția unei case de la zero și ce costuri trebuie să aibă în vedere cei care vor să facă mutarea de la apartament la casă pe pământ.

CARTIERUL SOLAR LIVREAZA CATRE CLIENTI 174 APARTAMENTE PANA LA FINALUL LUNII IULIE

CARTIERUL SOLAR livreaza catre clienti 174 apartamente pana la finalul lunii iulie, finalizeaza construirea a 261 apartamente pana la finalul lunii septembrie si a altor 118 apartamente pana la finalul lunii decembrie 2018, un total de 553 de apartamente construite.

SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI, PRIMUL TARG IMOBILIAR DE LA APROBAREA PROGRAMULUI PRIMA CASA

Vineri, 2 martie, ia startul Salonul Imobiliar București, primul târg de la aprobarea programului Prima Casă, unde cei interesați își pot găsi o locuință dintr-o bogată ofertă: peste 100 de ansambluri noi rezidențiale, precum și apartamente de pe piața veche, inclusiv în chirie.

PESTE 8.000 DE PERSOANE AU VIZITAT SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

8.300 de vizitatori au trecut pragul primului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, care a avut loc week-endul trecut la Palatul Parlamentului.

AQUA CITY VINE LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI!

AQUA CITY este singurul cartier din România cu apa de izvor la robinet. Situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, are acces direct din Soseaua Giulești și reprezintă un centru urban dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

PRINCIPALELE CONCLUZII IN URMA SALONULUI IMOBILIAR

Aproximtiv 8.800 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului. Odată cu noile proiecte lansate la SIB se remarcă interesul dezvoltatorilor pentru produse ce oferă o calitate superioară a locuirii, cu numeroase facilități, dar și evenimente gândite pentru rezidenți.

ATRIA URBAN RESORT ISI LANSEAZA OFERTA COMERCIALA LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

Străulești Lac Alfa SA, companie deținută de SIF Moldova și Cityring Property anunță dezvoltarea unui proiect rezidențial de proporții, totalizând 1.400 de apartamente, ce urmează să fie dezvoltat în patru faze până în 2023, cu o valoare de peste 100 milioane de EUR.

H PIPERA LAKE - APROAPE DE TOT CEEA CE CONTEAZA

Lansat în luna martie a acestui an, H Pipera Lake, unul dintre cele mai ambițioase ansambluri rezidențiale din zona Pipera și cel mai mare proiect rezidențial pe care Hagag Development Europe îl dezvoltă în România, revine în cadrul Salonului Imobiliar București. Complexul de locuințe va beneficia de o suprafață de teren de 57.500 mp, peste 120.

CONCLUZII IN URMA PRIMULUI TARG IMOBILIAR AL ANULUI: CRESTEREA PRETURILOR APARTAMENTELOR VECHI INCEPE SA INCETINEASCA, PE FONDUL CRESTERII ACCELERATE A OFERTEI DE LOCUINTE NOI

București, 5.03.2018 – Peste 10.000 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, primul târg de profil din acest an, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului. SIB este singurul eveniment din piață unde sunt expuse atât oferte din ansambluri noi, cât și de pe piața veche.

trafic.png

Sales:

Elize Mustafa: 0733 101 571

Andreea Turtoi: 0724 220 534

Public Relations and Press:

Dora Patrascu: 0723 541 432

Program Eveniment:

Vineri 12.00 - 19.00, ultima ora de acces 18.00

Sambata 10.00 - 19.00, ultima ora de acces 18.00

Duminica 10.00 - 18.00, ultima ora de acces 17.00

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram